header

Massages

Er zijn verschillende massage's waar u uit kunt kiezen.

-Ayurvedische massage, door middel van diverse oliŰn, afgestemd op de "dosha" een stimulans voor lichaam en geest.

-Thaise yoga massage, hierbij wordt op de Thaise mat uw lichaam middels rekkingen en drukkingen geholpen om weer flexibel te functioneren, als het ware "yoga voor luie mensen".

-Intu´tieve massage, masseren vanuit je hart, je gevoel. De massage werkt niet alleen helend op de spieren, bloedcirculatie en organen, maar ook op chakra's en energiebanen.

-Sportmassage, dit is een vrij stevige massage die de afvalstoffen sneller verwijderd zodat u ook sneller hersteld en minder spierpijn aan het sporten overhoud.

-Ontspanningsmassage, deze massage lijkt op de sederende sportmassage, maar is langzamer en niet zo diep waardoor het rustgevender is.

-Hotstone massage, een combinatie van massage met warme stenen en een manuele massage waardoor het resultaat nog dieper in de spieren doorwerkt.

-Hot- & Coldstone massage, hierbij wordt niet alleen de werking van de hotstones en de manuele massage gebruikt, maar ook nog het effect van de coldstones.

-Hammam massage, een van oorsprong Arabisch ritueel bestaande uit een zeepmassage, scrubritueel en een uitgebreide massage met warme amandelolie.

 

 

 

 

 

 

 

Mail: info@massagebas.nl     Tel: 06-18076638